Wednesday , 8 April 2020
deenhr

News

TURISTIČKA ZAJEDNICA PREDSTAVILA POTENCIJALE NA SAJMU “MESAP JESEN 2013.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Održavanje osmog jesenskog sajma u Nedelišću – MESAP JESEN 2013. iskoristili smo da publici predstavimo naše potencijale u ljudstvu i proizvodima. U dva dana održavanja sajamske priredbe 16. i 17. studenog na našem su se štandu predstavili OPG Tatjana Šardi – pčelarstvo, med, medni proizvodi, poklon paketi, OPG Christian Preložnjak ... Read More »

Proslavili smo Martinje u Nedelišću

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VINOLJUBI SU U PODNE KRSTILI MOŠT Premašili smo sva očekivanja Martinja u Nedelišću i dobro se podružili uz ceremoniju krštenja mošta u mlado vino. U dvoranu Mesapa smjestilo nas se na stotine izlagača, publike i domaćina, kako bismo i nakon Dana zahvalnosti proslavili jesen koja nas dariva najboljim od prirode. ... Read More »

Naši dani zahvalnosti – deseti i nikad posjećeniji

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U dvorani Mesapa u Nedelišću održali smo desete Dane zahvalnosti za plodove zemlje i Dane starih zanata i obrta. Subota, 19. listopada će za izlagače i publiku ostati upamćena po najvećem odazivu manifestaciji dosad, što možemo zahvaliti sadržajnom programu na štandovima i pozornici. Izlagalo je pedesetak pojedinaca, kubova, udruga, obrta ... Read More »

Črečan: Tatjani Šardi druga nagrada za medni suvenir

Sardi-Tanja-Slatka-vreca

Pčelarica Tatjana Šardi dobitnica je druge nagrade na XII.ocjenjivanju pakovina meda i pića, proizvoda za poboljšanje zdravlja na bazi meda i suvenira, održanom 5. listopada u Osijeku. Tatjana s bratom Vitomirom Mlinarcem gradi brend obiteljske tradicije u proizvodnji meda i mednih proizvoda, a njihov se rad može prepoznati na imanju ... Read More »

Naši jubilarni 10. dani zahvalnosti održavaju se 19. listopada

dani-zahvalnosti-ned

U subotu, 19. listopada slavimo mali jubilej naše manifestacije Dani zahvalnosti za plodove zemlje i Dani starih zanata i obrta. Održat će se po deseti put i zbog toga je naša radost organizacije tim veća. Mjesto susreta je dvorana Mesapa u Nedelišću – u koju ćete ući besplatno, a vrijeme ... Read More »

U Pušćinama održana izložba gljiva

puscine-izlozba

Turistička zajednica Općine Nedelišće i ove je godine podržala Gljivarsko društvo Smrčak iz Čakovca u postavljanju Izložbe gljiva u Pušćinama. Postav u zadružnom domu posjetile su stotine zainteresiranih – od onih koji su u poznavanju gljiva potpuni laici preko školaraca koji su na taj način odradili dio sata biologije do ... Read More »

Nas 345 odvozilo je biciklijadu

biciklijada-nedelisce

U subotu, 7. rujna održali smo još jednu biciklijadu Stazama Općine Nedelišće. Odaziv 345 biciklistica i biciklista svih dobi nas je obradovao jer je cikloturizam jedna od okosnica naše turističke djelatnosti. Startali smo ispred novootvorenog Turističkog ureda općine Nedelišće i krenuli put dviju staza različitih duljina – 15 i 33 ... Read More »

Udruga poduzetnika izlagala na radgonskoj “agri”

agra

Na 51. po redu sajmu poljoprivrede i prehrane AGRA 2013 koji se u Gornjoj Radgoni održavao od 24. do 29. kolovoza, među ukupno 1730 izlagača – izlagali su i naši poduzetnici. Iz Hrvatske je izlagalo 14 direktnih izlagača dok ih je 13 bilo nazočno preko predstavnika u Sloveniji. Na Pomurskom ... Read More »

Dođite: u subotu, 7. rujna vozimo “Stazama općine Nedelišće”

biciklijada-nedelisce0

Pretpostavljamo kako mislite kako smo ove godine zaboravili na biciklijadu, ali nije tako. Malo smo pomaknuli termin kako bi po prvi put biciklirali uživajući na našim biciklističkim stazama okruženim bojama jeseni. Biciklijada „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“ održat će se u subotu, 07. rujna 2013. godine pa stoga pozivamo Vas, Vašu obitelj, ... Read More »

Obilježen dan Macinca

dani-macinca

Jednosatni program na pozornici smještenoj uz mjesni sportski dom u Macincu, upotpunjen pokaznom vježbom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Macinec i izložbom tamošnjeg Društva žena, bio je okosnica obilježavanja Dana Macinca, 15. kolovoza. Na blagdan Velike Gospe mještani su se s interesom okupili i pratili program kroz koji ih je vodila Maja ... Read More »