Četvrtak , 12 Prosinac 2019
deenhr
Najavljujemo MESAP Libar 2014. – posjetite zanimljiv izložbeni prostor TZO Nedelišće

Najavljujemo MESAP Libar 2014. – posjetite zanimljiv izložbeni prostor TZO Nedelišće

Od 11. do 13. 04. 2014. godine u Nedelišću se održava VII. Sajam knjiga MESAP Libar u organizaciji tvrtke MESAP d.o.o. Na sedmom sajmu knjiga predstavljaju se izdavačke kuće sa svojim izdanjima, a ponuda sajma je proširena učilima, informatičkom opremom, audio i video tehnikom, glazbenim instrumentima i opremom , te uređajima i priborom za grafičku industriju.
Na sajmu Vas očekuju prezentacije i nastupi pisaca i nakladnika, stručni skupovi, kazališne predstave, te slikari i kipari iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Sajam ima izložbeni i prodajni karakter uz veoma povoljne cijene knjiga.

ULAZ NA SAJAM ZA POSJETITELJE JE BESPLATAN !!!

Radno vrijeme sajma knjiga MESAP LIBAR 2014 je od 9.00 do 19.00 sati.

Zanimljivost sajma će zasigurno biti izložbeni prostor TZO Nedelišće sa replikom drvene tiskarske preše na kojoj će posjetitelji moći isprobati umijeće tiskarstva. Kako je tema sajma i muzička oprema, na sajmu će se izložiti oprema Puhačkog orkestra Općine Nedelišće.

U petak u 11:30 sati nam dolaze djeca iz DV Zvončić koja će posjetiteljima prezentirati recikliranje papira, kao i tiskarski zanat na njihov način. Za nešto malo starije, u subotu u 16:00 sati na sajmu gostuje ravnatelj Muzeja Međimurja, mr. sc. Vladimir Kalšan s predavanjem na temu povijesti tiskarstva u Nedelišću.mesaplibar