Četvrtak , 21 Studeni 2019
deenhr
Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća

Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća

Mažoretkinje Nedelišća pozivaju na božićno-novogodišnji program „Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća“ koja će se ove godine održati po drugi puta u petak 30. prosinca 2016. s početkom u 18 sati u dvorani OŠ Nedelišće. 

U programu će sudjelovati svi sastavi Mažoretkinja Nedelišća, od najslađeg mažoret vrtića, dječjeg sastava, mlađih kadetkinja, starijih kadetkinja, pa do novog sastava juniorki i nezaobilaznih seniorki. Posjetitelje očekuju brojne rasplesane koreografije, a program će posjetiti i najpopularniji lik ovih čarobnih blagdanskih dana. U goste mažoretkinjama dolazi i Godba na pihala Središče ob Dravi koja će zasvirati nekoliko popularnih melodija. 

Nedelišćanke ovim programom završavaju svoju nauspješniju, šesnaestu po redu, plesnu godinu u kojoj su zabilježile preko 50 nastupa, promovirale svoj kraj diljem Hrvatske i šire, osvojile nekoliko medalja na Državnom prvenstvu mažoretkinja, plesale ispod Eiffelovog tornja na prvoj plesnoj turneji u Francuskoj te u životopisu nanizale još mnogo iskustva, postignuća i dragih uspomena. 

Budite dio “Plesne čarolije Mažoretkinja Nedelišća” i obilježite s njima kraj najuspješnije plesne godine!