Nedjelja , 15 Prosinac 2019
deenhr
Provedite subotu, 06. rujna, na biciklu i u dobrom društvu!

Provedite subotu, 06. rujna, na biciklu i u dobrom društvu!

Dragi naši,

prema najavama, druga ovogodišnja biciklijada „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“ održat će se u subotu, 06. rujna 2014. godine pa stoga pozivamo Vas, Vašu obitelj, prijatelje, susjede, članove Vaših udruga, klubova i drugih organizacija da nam se pridružite i da zajedno provedemo dan u rekreaciji i ugodnom druženju.

Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima, a u suradnji s Biciklističkim klubom Letina osmišljene su dvije staze u duljini od 18 km i 31 km koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine. Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze dijelom asfaltiranim prometnicama, a dijelom makadamom.

No to nije sve! Svi zainteresirani biciklisti će dodatno biciklirati do Središča ob Dravi (Slovenija) u posjet zanimljivoj manifestaciji „Praznik Buč – dan odprtih vrat Oljare Središče“ koja se tradicionalno održava na dvorištu Oljarne u Središču ob Dravi. Zadržavanje na manifestaciji je maksimalno sat vremena nakon čega se nastavlja vožnja biciklističkim stazama općine Nedelišće. Duža ruta je time proširena na još dodatnih 8 km. Za prelazak granice svaki biciklist mora imati uz sebe važeći dokument (osobna iskaznica, putovnica).

Start biciklijade je u 10 sati ispred LOVAČKOG DOMA u Nedelišću, a Vi budite na dogovorenom mjestu barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona.

Kotizacija po sudioniku iznosi 20 kn u što je uključena okrjepa na punktovima u Pušćinama (nogometno igralište) i u Črečanu (ribnjak) te tradicionalni grah na kraju rute kod Lovačkog doma.

Za djecu do 16 godina obavezne su kacige!

Rezervirajte 06. rujna 2014. za bicikliranje, očekujemo Vas!

KARTA BICIKLIJADA

 

 

Za popravak bicikala u slučaju kvara zadužen je servis Chaky.

chaky_logo Dinamic_logo