Nedjelja , 17 Studeni 2019
deenhr
Stazama općine Nedelišće

Stazama općine Nedelišće

Turistička zajednica općine Nedelišće organizirala je proljetnu biciklijadu „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“ u subotu, 24. svibnja 2014. godine. Biciklijadi se odazvalo tristotinjak biciklista iz općine Nedelišće, ali i cijele Međimurske županije i Varaždina. Usprkos lošoj vremenskoj prognozi koja je bila uzrok jednoj odgodi biciklijade, sudionici su na kraju uživali u bicikliranju stazama općine Nedelišće po sunčanom vremenu. Na dvije staze u duljini od 18 km i 31 km, koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine, biciklisti su imali mogućnost okrijepe kod nogometnog igrališta u Pušćinu i u idiličnoj atmosferi ribnjaka u Črečanu, a na kraju su organizatori pripremili tradicionalni grah za sve sudionike u hladovini dvorane MESAP.

Članovi Biciklističkog kluba Letina su se pobrinuli za označavanje staza, kao i za vođenje biciklista na obje staze, a pripadnici DVD-a Nedelišće, Gornji Kuršanec, Pušćine, Gornji Hrašćan i Macinec su olakšali posao Prometnoj policiji PU Međimurske i osigurali prelazak prometnica. Članice Mažoretkinja Nedelišća su se pobrinule za evidentiranje sudionika i podjelu okrijepe na punktovima. Ovom prilikom zahvaljujemo djelatnicima tvrtke Chaky koji su intervenirali u slučaju kvara bicikla, te Agromeđimurju koji su za sve sudionike osigurali jabuke. Sav prikupljeni prihod od kotizacija, točnije 5.540,00 kuna, uplatit će se na račun Crvenog križa za poplavljena područja.

TZO Nedelišće već najavljuje slijedeću jesensku biciklijadu za 06. rujna na koju Vas poziva.

IMG_2255 IMG_2246 IMG_2244 IMG_2238 IMG_2222 IMG_2227 IMG_2200 IMG_2159 IMG_2134 IMG_2110 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_2134 IMG_2198 IMG_2253 IMG_2263

Ostale fotografije možete pregledati OVDJE