Srijeda , 8 Travanj 2020
deenhr

Najave

ZBIRKA ŠTREKARI OTVORENA U NOĆI MUZEJA 2020.

Strekari - Noc muzeja_letak

  Zadnji petak u siječnju u cijeloj je Hrvatskoj rezerviran za Noć muzeja, koji tijekom večeri posjetiteljima omogućuje da besplatno posjete i razgledaju muzejske postave i zbirke. Četvrtu godinu zaredom Udruga za očuvanje kulturne baštine “Međimurska gruda” i Turistička zajednica Općine Nedelišće otvaraju vrata povijesne zbirke „Štrekari“, koja je uređena u prostoru željezničke ... Opširnije »

POZIVAMO VAS NA FAŠNIK 22.2.2020.

FašnikNedelišće2019 (139 of 446)

Dragi prijatelji, sve vas pozivamo na maskiranje i sudjelovanje u jednoj od najvećih šarenih povorki u Međimurju! Dođite na Fašnik u Nedelišću koji održavamo kad kalendar okrene 5 dvojki – 22.2.2020. Povorku ćemo, već po tradiciji, formirati na Trgu Republike kod Osnovne škole Nedelišće od 14:30 sati, a potom krenuti ... Opširnije »

VINCEKOVO KOD KERMANA PO 7. PUT

plakat2

U subotu, 18. siječnja 2020. održava se 7. Vincekovo kod Kermana u organizaciji TZO Nedelišće, Teniskog kluba Nedelišće,Vinske kuće Kerman i Udruge ‘Maxenca’ Macinec na kojem će sudionici propješačiti 11 km od Macinca do Svetog Urbana. U 9,00 sati zakazano je okupljanje i preuzimanje bonova za hranu i piće, a ... Opširnije »

45. MEĐUNARODNA IZLOŽBA MALIH ŽIVOTINJA

IMG-55281e1b5e1070c464bfa716f5389c7e-V

Od 10. do 12. siječnja 2020. u Nedelišću će biti održana 45. međunarodna izložba malih životinja sa specijalnom izložbom svih gušana i međimurske kokoši. Organizator i domaćin izložbe, Udruga uzgajivača malih životinja Nedelišće, ovaj puta najavljuje predstavljanje čak 160 uzgajivača iz cijele Hrvatske, Slovenije i Mađarske koji će izlagati u dvorani Mesapa. Potvrđeno ... Opširnije »

MAŽORETKINJE NEDELIŠĆA NAS POZIVAJU NA PLES

IMG_3639

Poruka Mažoretkinja Nedelišća za sve nas: U blagdanskom duhu i dobrom raspoloženju, najavljujemo dan kada ćete poželjeti biti u našem okruženju. Petak, 27. prosinca u 18 sati, bit će dan kad ćete željeti s nama zaplesati. „Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća“ naš je tradicionalni božićno-novogodišnji program, pa vas pozivamo da uveličate ... Opširnije »

ADVENT U NEDELIŠĆU

Platana-3___

Turistička zajednica Općine Nedelišće odlučila je obogatiti adventsko vrijeme i uoči Božića upriličiti druženje koje će biti održano kod stabla platane, na Trgu Republike u Nedelišću. Bit će to prvo takovo druženje, a održat ćemo ga u petak i subotu, 20. i 21. prosinca, od 17 do 21 sat. U ... Opširnije »

ODBROJAVAMO DO MARTINJA U NEDELIŠĆU 2019.

Martinje 2016. (1)

Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva sve ljubitelje dobrog vina i domaće gastronomije da posjete 15. izdanje Martinja u Nedelišću 2019., koje će se održati u subotu, 9. studenog od 10.00 sati.   U dvorani Mesapa će se predstaviti brojni vinari iz Nedelišća, udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva. U 12.00 sati posjetitelje ... Opširnije »

DOĐITE NAM U NEDELIŠĆE NA DANE ZAHVALNOSTI!

15.Dani_Zahvalnosti (13 of 22)

Nedelišće će u listopadu ponovo postati središte i okupljalište zaljubljenika u gastro tradiciju i kulturnu baštinu našega kraja. Najdugovječnija, najveća jesenska manifestacija u općini Dani zahvalnosti za plodove zemlje ove godine se održava po 16. put, u subotu, 12. listopada. Organizator je Turistička zajednica Općine Nedelišće, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Međimurske županije. ... Opširnije »

DANI ZAHVALNOSTI OTVORENI ZA PRIJAVE IZLAGAČA

POZIV_FB

U Nedelišću će 12. listopada biti održani 16. dani zahvalnosti. Tradicionalna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće, na kojoj se očekuje nastup brojnih izlagača i izvođača, nesumnjivo je najposjećenija takova manifestacija u Međimurju. Mjesto susreta je sajamska dvorana MESAP od 10.00 sati, a publika je dobro došla pogledati rukotvorine, tradicionalne domaće proizvode i ... Opširnije »

BUDITE I VI KAZALIŠNA PUBLIKA U NEDELIŠĆU

Kazališna družina KUU “Seljačka Sloga” Nedelišće  i ove godine, po 5. put,organizira kazališne večeri, s ciljem senzibiliziranja publike za umjetnost na daskama koje život znače, a kroz prikaz amaterskog kazališnog stvaralaštva naše i družina širom RH. Ovogodišnja Večer održat će se u subotu i nedjelju,7. i 8. rujna 2019. godine, ... Opširnije »

PRIPREMITE SE ZA JESENSKU BICIKLIJADU “STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE”

Proljetna_Biciklijada (20 of 95)

Druga ovogodišnja biciklijada “Stazama Općine Nedelišće” u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće bit će održana u nedjelju, 8. rujna 2019. godine. Ponovo pozivamo sve vas rekreativce i bicikliste, male i velike, da nam se pridružite na stazama koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine. Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze nisu zahtjevne, ... Opširnije »

MAŽORETKINJE POZIVAJU NA SVOJ 7. KAMP U NEDELIŠĆU!

mazoret kamp (5)

Mažoretkinje Nedelišća pozivaju sve djevojčice i djevojke da posljednji tjedan ljetnih praznika provedu u zabavnoj atmosferi na 7. mažoret kampu u Nedelišću! Mažoret kamp Nedelišće 2019. održavat će se od ponedjeljka, 26. kolovoza, do petka, 30. kolovoza, svakodnevno od 17 sati na vanjskim prostorima MESAP-a uz stručno vodstvo odgojiteljica, licenciranih ... Opširnije »

OBILJEŽAVAMO DAN MACINCA

Dani Macinca_2018 DANM

U četvrtak, 15. kolovoza 2019., na blagdan Velike Gospe, Macinec obilježava svoj dan i svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo. I ove godine, 22. put zaredom, za sve mještane tradicionalno se organizirana velika proslava. Vijeće mjesnog odbora Macinec i Nogometni klub “Centrometal” Macinec pozivaju na svečanost kojom će biti ... Opširnije »

DANI DUNJKOVCA UZ SPORT I GULAŠFEST

plakat_UZ Dunjkovec SPORTSKI DAN 2019

Vijeće mjesnog odbora Dunjkovec u suradnji s mještanima Dunjkovca okupljenih u različite udruge i ove godine, po treći put, organiziraju Dane Dunjkovca 2019. Ove subote, 6. srpnja, u organizaciji Udruge žena Dunjkovec pozivaju bit će održan 3. sportski dan, nazvan Dunjkovske rekreativne igre, na igralištu NK Međimurec u Pretetincu. Pozivaju ... Opširnije »

ŽETVA KOD “MAMICE” U PUŠĆINAMA

mamica_zetva-32

PROMJENA TERMINA MAMIČINA ŽETVA 2019. uz domaćinstvo Pansiona Mamica u Pušćinama, u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Nedelišće i Turističkom zajednicom Međimurske županije, bit će održana u nedjelju, 14. srpnja u voćnjaku kod Pansiona. Zbog najavljene kiše program je skraćen na jedan umjesto prethodno planirana tri dana. Raspored događanja u nedjelju ... Opširnije »