Utorak , 10 Prosinac 2019
deenhr

Najave

ODBROJAVAMO DO MARTINJA U NEDELIŠĆU 2019.

Martinje 2016. (1)

Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva sve ljubitelje dobrog vina i domaće gastronomije da posjete 15. izdanje Martinja u Nedelišću 2019., koje će se održati u subotu, 9. studenog od 10.00 sati.   U dvorani Mesapa će se predstaviti brojni vinari iz Nedelišća, udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva. U 12.00 sati posjetitelje ... Opširnije »

DOĐITE NAM U NEDELIŠĆE NA DANE ZAHVALNOSTI!

15.Dani_Zahvalnosti (13 of 22)

Nedelišće će u listopadu ponovo postati središte i okupljalište zaljubljenika u gastro tradiciju i kulturnu baštinu našega kraja. Najdugovječnija, najveća jesenska manifestacija u općini Dani zahvalnosti za plodove zemlje ove godine se održava po 16. put, u subotu, 12. listopada. Organizator je Turistička zajednica Općine Nedelišće, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Međimurske županije. ... Opširnije »

DANI ZAHVALNOSTI OTVORENI ZA PRIJAVE IZLAGAČA

POZIV_FB

U Nedelišću će 12. listopada biti održani 16. dani zahvalnosti. Tradicionalna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće, na kojoj se očekuje nastup brojnih izlagača i izvođača, nesumnjivo je najposjećenija takova manifestacija u Međimurju. Mjesto susreta je sajamska dvorana MESAP od 10.00 sati, a publika je dobro došla pogledati rukotvorine, tradicionalne domaće proizvode i ... Opširnije »

BUDITE I VI KAZALIŠNA PUBLIKA U NEDELIŠĆU

kazalisne veceri plakat 2019

Kazališna družina KUU “Seljačka Sloga” Nedelišće  i ove godine, po 5. put,organizira kazališne večeri, s ciljem senzibiliziranja publike za umjetnost na daskama koje život znače, a kroz prikaz amaterskog kazališnog stvaralaštva naše i družina širom RH. Ovogodišnja Večer održat će se u subotu i nedjelju,7. i 8. rujna 2019. godine, ... Opširnije »

PRIPREMITE SE ZA JESENSKU BICIKLIJADU “STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE”

Proljetna_Biciklijada (20 of 95)

Druga ovogodišnja biciklijada “Stazama Općine Nedelišće” u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće bit će održana u nedjelju, 8. rujna 2019. godine. Ponovo pozivamo sve vas rekreativce i bicikliste, male i velike, da nam se pridružite na stazama koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine. Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze nisu zahtjevne, ... Opširnije »

MAŽORETKINJE POZIVAJU NA SVOJ 7. KAMP U NEDELIŠĆU!

mazoret kamp (5)

Mažoretkinje Nedelišća pozivaju sve djevojčice i djevojke da posljednji tjedan ljetnih praznika provedu u zabavnoj atmosferi na 7. mažoret kampu u Nedelišću! Mažoret kamp Nedelišće 2019. održavat će se od ponedjeljka, 26. kolovoza, do petka, 30. kolovoza, svakodnevno od 17 sati na vanjskim prostorima MESAP-a uz stručno vodstvo odgojiteljica, licenciranih ... Opširnije »

OBILJEŽAVAMO DAN MACINCA

Dani Macinca_2018 DANM

U četvrtak, 15. kolovoza 2019., na blagdan Velike Gospe, Macinec obilježava svoj dan i svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo. I ove godine, 22. put zaredom, za sve mještane tradicionalno se organizirana velika proslava. Vijeće mjesnog odbora Macinec i Nogometni klub “Centrometal” Macinec pozivaju na svečanost kojom će biti ... Opširnije »

DANI DUNJKOVCA UZ SPORT I GULAŠFEST

plakat_UZ Dunjkovec SPORTSKI DAN 2019

Vijeće mjesnog odbora Dunjkovec u suradnji s mještanima Dunjkovca okupljenih u različite udruge i ove godine, po treći put, organiziraju Dane Dunjkovca 2019. Ove subote, 6. srpnja, u organizaciji Udruge žena Dunjkovec pozivaju bit će održan 3. sportski dan, nazvan Dunjkovske rekreativne igre, na igralištu NK Međimurec u Pretetincu. Pozivaju ... Opširnije »

ŽETVA KOD “MAMICE” U PUŠĆINAMA

mamica_zetva-32

PROMJENA TERMINA MAMIČINA ŽETVA 2019. uz domaćinstvo Pansiona Mamica u Pušćinama, u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Nedelišće i Turističkom zajednicom Međimurske županije, bit će održana u nedjelju, 14. srpnja u voćnjaku kod Pansiona. Zbog najavljene kiše program je skraćen na jedan umjesto prethodno planirana tri dana. Raspored događanja u nedjelju ... Opširnije »

PEDALE ZA MALE – 6. DJEČJA BICIKLIJADA U PRETETINCU

Letak_6. dječja biciklijada

Iz Udruge žena Pretetinec pozivaju svu zainteresiranu djecu i roditelje na 6. Dječju biciklijadu Pretetinec 2019., koja će biti održana u subotu, 13. srpnja. Početak je u 16.00 sati na asfaltiranom igralištu u Pretetincu. Natjecanje za djecu do završno 4. razreda osnovne škole provodi se u 10 kategorija, ovisno u ... Opširnije »

NEDJELJNA SVEČANA VEČERA U POGREBNOM PODUZEĆU

predstava OŠ nedelisce

Kazališna družina KUU Seljačka sloga Nedelišće bila je ovogodišnji sudionik KAM-a u Prelogu s predstavom “Svečana večera u pogrebnom poduzeću”. Predstava je nominirana među pet najboljih predstava KAM-a, Jasna Hajdinjak nominirana je za najbolju sporednu žensku ulogu te Boris Velicki  za najbolju mušku ulogu.  Predstava je osvojila nagradu za najbolju režiju (Dejan ... Opširnije »

I PO 35. PUT – SMOTRA “MEĐIMURSKE POPEVKE”

letak popevka 2019

Od 1971. godine kada je održana 1. smotra Međimurske popevke  do danas, za Smotru je bilo prijavljeno više od 2600 popijevki, a na smotrama izvedeno ih je više od 8500. Za ovogodišnje izdanje prijavljene su 92 popijevke koje su prethodno izvedene na Predsmotrama u Donjem Kraljevcu, Štrigovi i Sumartonu u ... Opširnije »

STARE SLIKE I RUČNI RADOVI NA IZLOŽBI

P1000720 (3)

Gornji Hrašćan, Društveni dom. To je adresa na koju vas pozivamo u nedjelju, 2. lipnja 2019. Dođite na otvorenje Izložbe ručnih radova i starih slika u 10.00 sati, dođite u posjet i razgledanje do 18.00 sati. Domaćice izložbe su članice Udruge žena Gornji Hrašćan koje će svakog posjetitelja rado primiti i ... Opširnije »

6. MAJUŠKO ŠPANCERAJE F SLAKOVCU 19. SVIBNJA

majusko_spanceranje_pozivnica

Zbog kišnog vremena, Udruga žena Slakovec odgodila je Majuško španceraje f Slakovcu za nedjelju, 19. svibnja 2019. Povodom Majčinog dana već se tradicionalno događa ovo ugodno druženje, koje žene iz Slakovca organiziraju za sve ljude željne boravka u prirodi i ugodnom društvu. 6. majuško španceraje f Slakovcu kreće iz dvorišta ... Opširnije »

NAKON ODGODE, F ŠPANCERAJE SE IDE 19. SVIBNJA

10369053_1417948315144621_8000052686783724922_o

Zbog kišnog vremena, Udruga žena Slakovec odgodila je Majuško španceraje f Slakovcu za nedjelju, 19. svibnja 2019. Povodom Majčinog dana već se tradicionalno događa ovo ugodno druženje, koje žene iz Slakovca organiziraju za sve ljude željne boravka u prirodi i ugodnom društvu. 6. majuško španceraje f Slakovcu kreće iz dvorišta ... Opširnije »